Biografie

Afbeelding auteur

Chris Nees

Ik ben Chris, 53 jaar jong, in mijn hele professionele carrière hebben kinderen steeds in het middelpunt gestaan, eerst als kleuterjuf, dan als uitbaatster van een kinderdagverblijf en nu als trotse eigenaar van een kinderkledingwinkel.
Vaak ging ik op zoek naar versjes voor de allerkleinsten maar heb ze zelden of nooit gevonden. Zo heb ik door de jaren heen een boek bijgehouden met zelf geschreven versjes voor peuters en kleuters.
Ik zou het boek graag opdragen aan Domi, mijn vriendin die helaas sinds enkele jaren niet meer onder ons is. Zij was de beste onthaalouder ever, ook zij gebruikte mijn versjes en zei vaak “je moet ze uitgeven zo kan je er nog andere onthaalhouders een plezier mee doen”.
Ik wil het boek ook heel graag opdragen aan alle onthaalouders en kleuterjuffen die hun job met hart en ziel doen want dat verdienen ze.
Persoonlijk denk ik dat het boek ideaal is als cadeau in het kinderdagverblijf of als verjaardagscadeau in de klas of voor ouders en grootouders die de versjes aan hun kinderen of kleinkinderen willen aanleren.
Maar vooral wil ik met dit boek lachjes toveren op de gezichten van vele kleine kapoenen.