Biografie

Afbeelding auteur

Marleen Vandevivere

http://www.marleenvandevivere-mentalcoaching.be/

Inspirerend, Authenticiteit, Integriteit, Empathisch, Passie

Er waren heel wat uitdagingen in mijn leven waardoor ik de weg heb gevonden naar Persoonlijk leiderschap! Net door die ervaringen kwam ik dichter bij mezelf en maakte ik contact met betere en diepere waarden voor en van mezelf, durfde ik uit de projectie te stappen van anderen, durfde ik mezelf te ontdekken, mezelf te zijn. Daar is ook mijn passie ontstaan voor coaching. Mijn missie is anderen te inspireren zichzelf te “ontdekken” en in contact te komen met hun eigen kracht.

Indien interesse doorloop ik graag een coaching traject met je, zo krijg je inzicht op: Wat is mijn eigen identiteit?, Wat zijn mijn eigen gedachten? Wat zegt mijn eigen gevoel? Welke zijn mijn drijfveren en behoeftes, Welke zijn mijn waarden en normen...en maak je contact met je eigen kracht, bouw je zelfvertrouwen op, worden je wensen duidelijk, ben je in staat de richting van jouw kompas te bepalen om jouw koers te volgen naar jouw gewenste doel! Ook stress leer je beter te hanteren door zelf inzicht!

Metal/Life/Stress & Burn-out coaching doe ik enerzijds vanuit mijn praktijk in Moerbeke Waas en anderzijds vanuit mijn praktijk in Eine, Oudenaarde. Ik ben lid van de vereniging voor erkende stress & Burn-out coaches.

Loopbaanbegeleiding doe ik in Partnership met A-Lissome.

In mijn vrije tijd geniet ik vooral van de kleine dingen in het leven. Lekker eten, goed gezelschap. Ook dieren spelen een belangrijke rol in mijn leven. Ik hou van de natuur: een flinke wandeling in het bos of op het platteland, daar kan ik intens van genieten! En af en toe een moment van stilte inlassen doet wonderen!

Mijn moto is “Ontdek jezelf – wees jezelf en “Be the best you can be!”

No products were found matching your selection.