Uitgeverij het punt is sinds 2013 een team van 7 enthousiastelingen onder de gezamenlijke leiding van twee creatieve bijen: Marc Geyens en Gunther Leroy.

De basis van onze samenwerking is de liefde voor de literatuur en de voorliefde voor auteurs in Vlaanderen, want wij richten ons voornamelijk naar een Vlaams lezerspubliek. Onze aanpak is eigenwijs en inventief, aangepast aan de noden van beginnende auteurs en die van ervaren woordenfluisteraars.

Ben je opzoek naar een dynamische uitgever die je ondersteunt en actief met je meedenkt, stuur dan je manuscript door naar marc@hetpunt.be. Je krijgt gegarandeerd een reactie binnen een redelijke termijn.

Indien je verhaal of gedichtenbundel wordt goed gekeurd dan kunnen we samen naar de volgende stappen zetten naar jouw eigen boek. Vanzelfsprekend tegen auteursvriendelijke voorwaarden. Wij staan open voor diverse genres en kicken op vernieuwing op onze eigenwijze manier.

KINDERBOEKEN

Uitgeverij Het Punt besteedt veel aandacht aan mooie kinderverhalen. Heb je zelf een kinderverhaal geschreven of voel je het kriebelen om verhalen te illustreren? Wacht niet en contacteer ons.

JEUGDBOEKEN

Ontdek in ons aanbod boeiende jeugdverhalen van eigen Vlaamse auteurs en laat je verrassen. Als uitgevers zijn we trots op de knappe boeken die wij kunnen presenteren.

DRAMA

Uitgeverij Het Punt streeft naar een breed aanbod. Natuurlijk mogen romans en thrillers niet ontbreken. Onbekend is (nog) onbemind, maar wedden dat je je gading vindt in de boeken die wij uitgeven?

POËZIE

Uitgeverij Het Punt staat zeker open voor gedichtenbundels. Het mooiste in het leven zijn de dromen dat het mooiste van het leven nog moet komen Dus laat de poëzie maar stromen!